fbpx
closed-e1546011648298

Wij gaan sluiten!

Beste iedereen, Om maar meteen met de deur in huis te vallen, moet ik helaas vertellen dat ik de fietsenwinkel door persoonlijke omstandigheden zal stoppen per 1 juni. De huidige situatie m.b.t. leveringen van onderdelen, accessoires maar met name fietsen helpen hier ook niet aan mee. Deze keuze is voor mij absoluut geen makkelijke keuze. Ik/wij hebben kei hard gewerkt de afgelopen 4 jaar om iets moois weg te zetten, maar ik realiseer mij dat deze keuze voor mij en mijn omgeving de beste is. Ik hoop op uw begrip. Maar.. wij gaan niet stil zitten! Ik ga weer terug naar de basis, waar het allemaal mee begon, fietsen maken. Want Klundert zonder fietsenmaker, dat kan niet. Daarom pak ik een concept op wat ik al 2 jaar in de ijskast heb staan. Ik zal namelijk het onderhoud en de reparaties aan fietsen doorzetten. Dit zullen wij met onze bus deels op locatie bij u voor de deur en deels in de werkplaats gaan aanbieden. U hoeft niet meer naar ons te komen, wij komen naar u! Meer informatie over onze reparatie en onderhoud op locatie zal binnenkort volgen. Nico Groenendijk

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email