OPENINGSWEEKEND
!

Stadsfietsen bij Groenendijk Tweewielers

Bekijk de Cortina stadsfietsen


De perfecte stadsfiets kopen doet u bij Groenendijk Tweewielers

Een stadsfiets is voor veel mensen een onmisbaar vervoermiddel. Niet gek ook. Op de fiets stappen wanneer u maar wilt, zorgt tenslotte voor een ultiem gevoel van vrijheid. En dat niet alleen, het is goed voor uw gezondheid én het milieu. Maar een fiets moet natuurlijk wel aan al uw wensen voldoen. Wanneer u zich niet helemaal prettig voelt op de fiets, kiest u misschien toch wat sneller voor een ander vervoermiddel. Wilt u een nieuwe stadsfiets kopen? Bij Groenendijk Tweewielers kunt u terecht voor de stadsfiets die perfect bij u past.  

Cortina stadsfiets

In de winkel verkopen we Cortina transport stadsfietsen, zowel de elektrische stadsfietsen als de normale stadsfietsen. De Cortina fietsen zijn ontzettend populair bij ons in de shop. De fietsen voelen stevig, wat een hoop mensen een veilig gevoel op de weg geeft. Deze stevigheid zorgt er tenslotte ook voor dat uw fiets een stuk langer meegaat. 

Daarnaast zijn deze Cortina modellen ook nog eens geweldig om te zien. De modellen komen in verschillende kleuren en maten voor de stadsfiets voor dames en heren. U kunt kiezen voor een opvallende kleur, waarmee u helemaal de blits kunt maken tijdens een   fietstocht naar het centrum. Houdt u minder van opvallen? Geen probleem. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een neutralere kleur. Misschien kiest u liever een opvallend zadel, want ook de kleur van dit onderdeel kunt u in de meeste gevallen zelf kiezen.

Accessoires

Wanneer u een stadsfiets wilt kopen, zijn geweldig af te werken met alle accessoires die hierbij horen. Heeft u kleine kinderen? Dan kunnen wij gemakkelijk een kinderzitje op de fiets plaatsen op de stadsfiets voor heren of dames. Liever een bak voorop de fiets voor bijvoorbeeld uw hondje? Ook dat is natuurlijk mogelijk. 

Maak een contact of kom langs in de shop en bekijk zelf welke stadsfiets het beste bij u past.   Heeft u vragen of advies nodig? Bel 085-8884670. Of vul het contactformulier in.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map