OPENINGSWEEKEND
!

Elektrische fietsen bij Groenendijk Tweewielers

Kies jouw merk
Een elektrische fiets kopen? Kom langs bij Groenendijk Tweewielers

Elektrische fietsen zien we tegenwoordig steeds vaker in het straatbeeld. Niet gek ook: de e-bikes zijn geweldige fietsen voor de wat langere afstanden. Door het elektrische aspect is het net alsof u voortgeduwd wordt tijdens de fietstocht. U zult altijd het gevoel hebben voor de wind te kunnen fietsen! Wilt u zelf een elektrische fiets kopen? Kom bij ons langs in de winkel.

In onze elektrische fietsenwinkel Groenendijk Tweewielers zijn we gespecialiseerd in twee soorten elektrische fietsen, namelijk de Merida en Cortina.

Merida elektrische fiets

De Merida elektrische herenfiets is een wat sportiever model met veel verschillende mogelijkheden om de fiets goed op uw houding af te stellen. De kwaliteit is fantastisch, met name de schijfremmen doen het geweldig. Het model is mooi en avontuurlijk en we hebben hier natuurlijk ook een elektrische damesfiets van in de winkel.

Bij de Merida elektrische fiets is het mogelijk om de kleur van de fiets en het zadel zelf samen te stellen.

Tot slot heeft de Merida een accu van 500 watt, ideaal dus voor de langere afstanden. Hiermee kunt u tot maar liefst 120 kilometer fietsen zonder deze tussentijds te moeten opladen. De accu is uitneembaar.

Cortina elektrische fiets

De Cortina elektrische fiets hebben we zowel als een elektrische damesfiets als een herenfiets is ook een geweldig model. Deze is vooral geschikt voor gebruik in de stad. Het is een geweldige A-fiets met goede kwaliteit. Het model is stijlvol en modieus.

Voor de accu van de Cortina elektrische fiets kunt u kiezen tussen 300 en 750 watt. Hiermee kunt u een afstand fietsen van 50 tot 120 kilometer. Ook deze accu is uitneembaar.

Bent u nieuwsgierig geworden hoe de verschillende modellen voelen en bent u klaar om een elektrische fiets te kopen? Kom dan bij ons langs in de winkel of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een e-bike proefrit. Of bel gewoon even naar 085-8884670.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map