Groenendijk Tweewielers

De specialist voor uw fiets avontuur.

 

Koop geweldige tweedehands fietsen bij Groenendijk Tweewielers

Een fiets is onmisbaar, maar het kan ook een flinke investering zijn. Als u niet een hele klap geld uit wilt geven aan een nieuwe fiets, zijn de tweedehands fietsen natuurlijk een geweldige uitkomt. Bij Groenendijk Tweewielers in Klundert hebben we een aantal gebruikte fietsen voor u klaarstaan in de shop.  

In onze fietsenwinkel in Klundert hebben we een groot assortiment van tweedehands fietsen. Zowel tweedehands elektrische fietsen, stadsfietsen als tweedehands mountainbikes. Deze tweedehands fietsen zijn allemaal volledig nagekeken op eventuele mankementen. Mocht er iets niet helemaal in orde zijn met de fiets, dan wordt deze eerst gerepareerd voordat deze te koop wordt gezet. 

Tweedehands fietsen

Een 2dehands fiets is natuurlijk de perfecte oplossing voor wanneer u wel een fiets van goede kwaliteit wilt, maar hier niet het volledige bedrag voor wil betalen. Zo is het bijvoorbeeld ideaal voor kinderen in de groei, maar natuurlijk ook voor volwassenen.

Misschien woont u in een stad waar de diefstal op fietsen groot is. De schade van een wat goedkopere, tweedehands fiets is dan toch iets minder erg dan wanneer uw compleet nieuwe fiets gestolen wordt. Maar dat niet alleen, want de gebruikte fietsen worden bij ons helemaal opgeknapt, waardoor deze voelt als nieuw. Een gebruikte fiets kopen is hoe dan ook een verstandige oplossing. 

Fiets inleveren

Heeft u zelf een fiets die u niet meer gebruikt, maar die nog wel in een perfecte staat is? U kunt uw 2e hands fietsen ook bij ons inleveren. Het is zelfs mogelijk om deze in te ruilen voor een nieuwe fiets, tegen een extra betaling. 

Op alle fietsen die door ons worden verkocht,  heeft u drie maanden garantie. Dat geldt natuurlijk ook voor de tweedehands fietsen. 

Kom bij ons langs in de shop om het assortiment  tweedehands dames- en herenfietsen zelf te bekijken, of bel ons op 085-8884670.

E-mailen
Bellen
Map