Groenendijk Tweewielers

De specialist voor uw fiets avontuur.


U vind bij Groenendijk Tweewielers een groot assortiment aan Cortina Fietsen. Dit nederlandse fietsenmerk is koploper in de fietsenbranche wat betrefd design, style en mode. Natuurlijk hebben wij de wereldberoemde U4 Transport fietsen voor u staan, maar wat dacht u van de fiets van het jaar 2019 de Cortina Common? Of misschien iets sportiever, de Cortina Mozzo?


De volgende fietsen van Cortina hebben wij voor u in de showroom staan:


De Cortina U4 Transport is al jaren de populairste fiets van het schoolplein. Deze fiets is in veel verschillende uitvoeringen te verkijgen en is er dus voor ieders portemonnee. Ook zijn bijna alle uitvoeringen en kleuren in zowel dames als herenmodel te verkrijgen.

De Cortina U1 is de voordeligere versie van de U4. zonder de kenmerkende voordrager maar wel met het robuuste stoere frame. De U1 is in verschillende kleuren en uitvoeringen te verkrijgen, ook is de U1 als zowel heren als damesfiets te koop.De Cortina Common is de moderne variant op de U4 Transport. Een licht lopende ''transportfiets'' met moderne looks. Dankzij het AVS systeem zijn accessoires monteren geen enkel probleem. De Common is in verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. Ook is de Common in zowel heren als damesmodel te koop.

De Cortina U4 Family kan natuurlijk niet ontbreken. De Common Family is de perfecte moederfiets, dankzij de grotere wielbasis en instap ruimte kun je gemakkelijk een zitje voor een achter kwijt. Ook kun je eventueel de achterdrager verlengen zodat je ook nog eens een dubbele tas kwijt kan. Super handig toch?!De Cortina Mozzo is een iets wat sportieve stadsfiets. Dankzij de belt aandrijving heb je weinig tot geen onderhoud meer aan je aandrijving en is de fiets dus kosten besparend. Ook kun je dankzij de ingebouwde USB aansluiting de stuurpen, tijdens het fietsen je telefoon opladen! Dit alles samen met de schijfremmen is dit de ideale fiets voor degene die nog zonder ondersteuning lange afstanden willen fietsen. De Mozzo is in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar en zowel als heren en damesmodel te koop.

E-mailen
Bellen
Map