Groenendijk Tweewielers

De specialist voor uw fiets avontuur.


Bij Groenendijk Tweewielers vind u een groot diversiteit aan racefietsen. De racefietsen van Giant hebben natuurlijk geen introductie nodig. Successen met Tom Dumoulin, Greg van Avermaet en Marianne Vos hebben al bewezen dat de fietsen van Giant winnaars zijn.


De volgende Giant racefietsen hebben wij voor u in de showroom staan:De Giant Propel  is de aeroracer van Giant! Alle kabels uit het zicht weggewerkt, hoge aerodynamische wielen gave kleuren, wat wil je nog meer? Het begint bij het afgebeelde model met Shimano 105 groep (€2499,-) en u kunt hem opwaarderen tot een Shimano Dura-Ace of Sram AXS draadloze groepset (€10.499,-) De keuze is aan u. *afgebeeld model is aanwezig in de showroom.De Giant TCR is de klimfiets van Giant. Deze allrounder is licht, snel en comfortabel. Ook de TCR begint bij het afgebeelde model met Shimano 105 groepset (€1999,-) en kunt u opwaarderen tot een Shimano Dura-Ace of SRAM AXS draadloze groepset (€9.999,-) De keuze is aan u. *afgebeeld model is aanwezig in showroom.
De Giant Contend is de ideale fiets wanneer u het wielrennen gaat uitproberen. Hij is betaalbaar, licht en comfortabel. De Contend modellen beginnen bij €749 en lopen op tot €1199,- voor de modellen met schijfremmen. *afgebeeld model is aanwezig in de showroom.


*afgebeeld model Giant Contend is aanwezig in de showroom.

E-mailen
Bellen
Map