Groenendijk Tweewielers

De specialist voor uw fiets avontuur.

 Bij Groenendijk Tweewielers kunt u een groot assortiment BH Bikes vinden. Deze spaanse wielerspecialist maakt oog verblindend mooie racefietsen van top kwaliteit. Hun manier van afmonteren is altijd de beste keuze in die prijsklasse. Bent u op zoek naar niet de standaard fiets waar de buurman ook mee rijd is BH Bikes de keuze voor u!


De volgende racefietsen van BH Bikes hebben wij voor u in de showroom staan:De BH G8 is misschien wel een van de mooiste en lichtste aeroracers van het peloton. Met zijn totaal gewicht van 7.6kg is hij extreem licht! Verkrijgbaar vanaf €3999,- maakt hem niet de goedkoopste maar wat je wel gelijk krijgt is interne bekabeling, Ultegra afmontage en schijfremmen. Leverbaar in 2 verschillende kleuren. Ook de G8 kun je afmonteren tot Shimano Dura-Ace Di2 (€8999,-) *afgebeelde fiets staat bij ons in de showroom.

De BH G7 is de voorganger van de G8, ook dit is een op en top aeroracer. Leverbaar vanaf €3499,- en op te waarderen tot Ultegra Di2 met carbon hoge wielen (€4999,-). *afgebeelde fiets staat bij ons in de showroom.

De BH G7 is er ook als ''disc'' uitvoering. Dit model is verkrijgbaar vanaf €3199,- met een Shimano 105/ultegra mix groep. Hij is op te waarderen tot een Ultegra Di2 groepset (€4699,-). *afgebeelde fiets staat bij ons in de showroom.

De BH Ultralight is (de naam zegt het al) een extreem licht geval. Hij heeft een van de lichtste frames op de markt en is daarom de perfecte keuze voor de klimmers onder ons. Ook is de Ultralight verrassend comfortabel. De Ultralight is er vanaf €2199,- afgemonteerd met een Shimano 105 groep. Ook de Ultralight is op te waarderen tot een Dura-Ace Di2 groep met onder anderen carbon wielen en schijfremmen. *afgebeeld model staat bij ons in de winkel.

E-mailen
Bellen
Map