Groenendijk Tweewielers

De specialist voor uw fiets avontuur.


 

Racefiets kopen in Klundert

Bent u opzoek naar een goede fietsenwinkel om een racefiets te kopen? Dan bent u bij Groenendijk Tweewielers in Klundert aan het juiste adres. Wij bieden onze klanten uitgebreid advies omtrent het kopen van een racefiets. Op basis van uw wensen en lichaamsbouw kijken we samen welke racefiets past bij uw doeleinden. Een racefiets kopen in Klundert doet u bij Groenendijk Tweewielers!

Verschillende merken

Bij Groenendijk Tweewielers verkopen wij de merken Merida en BH Bikes. Deze twee merken staan bekend om hun uiterst goede kwaliteit. Merida fietsen worden met het ProTour team Bahrain Merida blootgesteld aan de zwaarste omstandigheden. Zo weet u zeker dat uw fiets tegen een stootje kan. BH Bikes is van oorsprong een Spaans merk en richt zich voornamelijk op lichtgewicht fietsen. Of u nu op zoek bent naar een racefiets met ultieme snelheid, of bent u liever als eerste bovenaan de col? In ons assortiment racefietsen vind iedere wielrenner   wel een geschikte racefiets.</p>

 Onderhoud en reparatie
Om uw racefiets in optimale conditie te houden is het raadzaam om met regelmaat onderhoud te laten uitvoeren aan uw racefiets. Tijdens het onderhoud kijken we of alle onderdelen van de fiets werken maar bovendien ook veilig zijn. Zoals bijvoorbeeld het afstemmen van de handremmen, het spannen van de spaken, het schoonmaken van de ketting enzovoort. Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan aan uw racefiets dan kunt u bij ons ook terecht voor de reparatie hiervan. Wij repareren uw fiets snel en vakkundig zodat u snel weer kunt fietsen.

Bent u van plan om een racefiets aan te schaffen? Loop dan gerust eens binnen bij Groenendijk Tweewielers. Wij geven u uitgebreid advies en het is tevens mogelijk om een proefrit te maken. Heeft u vragen of wil u meer informatie? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via: 085-8884670 Of u kunt uw vraag stellen via het contactformulierRacefietsen bij Groenendijk Tweewielers in Klundert.

Bent u op zoek naar advies op maat voor uw racefiets, reparatie of onderhoud, of zoekt u een nieuwe racefiets? Wij kunnen u alle racefietsen van Merida en BH Bikes aanbieden. 
E-mailen
Bellen
Map