Groenendijk Tweewielers

De specialist voor uw fiets avontuur.

Bij Groenendijk Tweewielers vind u een ruim assortiment Merida mountainbikes. Merida staat erom bekend een van de beste mountainbike makers van de wereld te zijn. Met diversen wereldbeker winsten kunnen ze zeker spreken van ervaring!


De volgende Merida mountainbikes hebben wij voor u in de showroom staan:De Merida Big Nine NX-Edition is een van de speciale uitvoeringen die Merida altijd wel in de line-up heeft zitten. De naam zegt het al de mountainbike is afgemonteerd met de SRAM NX groep. U rijd al een Merida Big Nine vanaf €549,- *afgebeelde fiets staat bij ons in de showroom.
De Merida Big Nine Limited is ook een van de gelimiteerde mountainbikes uit het assortiment van Merida. Met zijn Shimano XT mix afmontage en het light frame is dit prijs technisch een heel interessante mountainbike. *afgebeelde fiets staat bij ons in de showroom.
De Merida Big Nine 300 is een van de voordeligere mountainbikes van Merida. De Big Nine 300 is een hele mooie keuze wanneer je het mountainbiken gaat ontdekken. *afgebeelde fiets staat bij ons in de showroom.

De Merida Big Seven 20 is de ideale mountainbike voor de jeugd. Dankzij zijn 27.5 inch wielen kan ook de jeugd met deze robuuste mountainbike overweg. *afgebeelde fiets staat bij ons in de showroom.

De Merida Matts J.24+ is het neusje van de zalm als het gaat om kinder-mountainbikes. Met zijn 24 inch wielen, hydraulische schijfremmen en dikke banden is het een hele robuuste maar zeer lichte kinder-mountainbike! *afgebeelde fiets staat bij ons in de showroom.

E-mailen
Bellen
Map