Groenendijk Tweewielers

De specialist voor uw fiets avontuur.

 

Nieuwe mountainbike kopen bij Groenendijk Tweewielers

 

Wilt u een mountainbike kopen? Dan bent u bij Groenendijk Tweewielers aan het juiste adres. U vind bij Groenendijk Tweewielers altijd een mountainbike die bij u past, ongeacht het doel waarvoor u de mtb wil gebruiken. In ons assortiment vind u heren- en damesmountainbikes. Onze mountainbikes worden rijklaar afgeleverd zodat u snel van uw mountainbike kunt genieten. Een mountainbike kopen in Klundert doet u bij Groenendijk Tweewielers.

Welke mountainbike is geschikt
Het kiezen van een mountainbike is een persoonlijke keuze. Wij verkopen zowel heren- als damesmountainbikes van het merk Merida en BH bikes. Kiest u voor een licht gewicht mountainbike, fatbike of een elektrische MTB? Of kiest u of voor een Hardtail of Full suspension MTB. Er zijn tal van keuzes bij het kopen van een mountainbike. 
Mountainbiken is een intensieve sport, waardoor de houding op de fiets erg belangrijk is. U heeft bij ons altijd de mogelijkheid om een testrit te maken zodat u kunt kijken of de mountainbike aan uw wensen voldoet. Tevens kunnen wij dan zien of de houding op de mountainbike voldoende is om geen blessures op te lopen.

Reparatie en onderhoud 
Het is verstandig om één keer per jaar uw mountainbike te laten onderhouden door een fietsspecialist. Zo zorgt u ervoor dat u langer fietsplezier heeft en dat uw mountainbike een veilig vervoersmiddel is. Mocht er tijdens het mountainbike toch iets kapot gaan. Dan staan wij van Groenendijk Tweewielers graag voor u klaar om uw mountainbike snel en vakkundig te repareren. Zodat u snel weer kunt genieten van een intensief tochtje mountainbiken.

Voor meer informatie voor het kopen van een mountainbike kunt u ons altijd een bericht sturen of bellen naar tel. 0858884670”>085-8884670. Gewoon even binnenlopen bij Groenendijk Tweewielers is natuurlijk ook mogelijk. U vind ons aan de Oosterstraat 1 in Klundert. Wij zijn dagelijks geopend, m.u.v. zondag van 09:00 -18:00. Wij verwelkomen u graag.

Mountainbikes Bij Groenendijk Tweewielers in Klundert.

Bij Groenendijk Tweewielers in Klundert kunt u terecht voor expertise met betrekking tot mountainbikes, de afstelling van vering, onderhoud en bikefitting.

 


 


E-mailen
Bellen
Map