Groenendijk Tweewielers

De specialist voor uw fiets avontuur.

U vind bij Groenendijk Tweewielers diversen topmodellen van Merida bij ons in de winkel. Wij hebben met Merida gekozen om voor het wat duurdere segment te gaan. Alle elektrische fietsen van Merida die wij op voorraad hebben staan zijn afgemonteerd met een elektrisch geschakelde ''di2'' versnellingsnaaf, dit heeft als grote voordeel dat je naadloos over kunt schakelen en dat je nooit meer de versnellingskabels hoeft te smeren of te verstellen. Ook hebben alle Merida's een Shimano middenmotor en beschikken ze allemaal over een 504Wh accu. Dit in combinatie met de hydraulische schijfremmen die op alle modellen gemonteerd zitten zijn dit de ideale elektrische fietsen om serieuze ritten mee te maken tot wel 180km per accu lading!


De volgende elektrische fietsen van Merida hebben wij voor u in de showroom staan:


De Merida E-SPRESSO TOUR 700 EQ is een sportieve elektrische fiets met de hightech Shimano Nexus Inter-5E versnellingsnaaf (elektronisch schakelen). Dankzij deze versnellingsnaaf kun je ook op automaat functie rijden (nooit meer de verkeerde versnelling!).

Dankzij zijn sportieve zithouding is dit de ideale fiets voor de forens die naar zijn of haar werk fietst!


De Merida E-SPRESSO 700EQ TK is de nieuwste aanvulling in het assortiment van Merida. Met zijn iets kleinere wielen (27,5'') is het een super wendbaar en veelzijdige e-bike! Dankzij de plaatsing van de accu op de voorste buis is de instap lekker laag gebleven en de gewichtsverdeling optimaal!  De Merida E-SPRESSO CITY 800 is ook dankzij de correcte plaatsing van de accu en motor in het midden een scherp sturende e-bike. dankzij de 504Wh accu kunt u tot wel 180km rijden met 1 accu lading. Ook deze fiets beschikt weer over een elektrisch geschakelde versnellingsnaaf  (Alfine di2 8 versnellingen) met automaat functie. in combinatie met de sterke accu en motor is dit echt een vakantie topper!


De Merida E-ONE FORTY 5000 is een van de best geteste elektrische mountainbikes op de markt. Dankzij zijn carbon frame en intube accu ziet hij er niet alleen super uit maar rijd hij ook fantastisch dankzij zijn lage gewicht van slechts 19.6kg!

E-mailen
Bellen
Map