Groenendijk Tweewielers

De specialist voor uw fiets avontuur.

U vind bij Groenendijk Tweewielers diversen topmodellen van Giant. De modellen van Giant die u bij ons in de showroom zult vinden zijn voor ieders portemonnee. Giant gebruikt alleen motoren van hunzelf en in combinatie met Yamaha. zowel voorwiel als middenmotor zult u bij ons kunnen vinden. Bij Giant kunt u zelf bepalen wat voor accu u op uw nieuwe fiets wilt, zodat dit afgestemd is op uw fiets gebruik. U kunt kiezen uit 3 verschillende accu's: 300Wh (standaard), 400Wh (+€150,-) of 500Wh (+€300,-).


De volgende elektrische fietsen van Giant hebben wij voor u in de showroom staan:de Giant Ease-E+1 LDS is een perfecte dagelijkse e-bike met voorwielmotor, een Shimano Nexus 7 naafversnelling en Shimano rollerbrakes voor een nette prijs. Deze e-bike is tevens ook verkrijgbaar als herenmodel.
De Giant GrandTour-E+1 LDS is een zeer fraai afgewerkte elektrische fiets met de nieuwe generatie SyncDrive Life middenmotor. Dankzij de nieuwe motor met 6! sensoren, hydraulische velgremmen en verlichting in het frame verwerkt rijd deze fiets niet alleen zeer soepel maar ziet hij er ook nog eens heel modern en fraai uit! Deze e-bike is tevens ook verkrijgbaar als herenmodel.De Giant GrandTour-E+2 LDS is de iets goedkopere variant van de GrandTour-E+1. Hij beschikt over dezelfde motor en remmen alleen heeft hij in plaats van 8 versnellingen er 7 en moet hij het doen zonder de fraaie verlichting in het frame. Ook het display is iets anders als bij zijn duurdere broer. Deze e-bike is tevens ook verkrijgbaar als herenmodel.De Giant Entour-E+0 LDS Disc is met zijn scherpe prijs heel interessant als u opzoek bent naar een mooi betaalbare elektrische fiets met middenmotor. In combinatie met de SyncDrive Life motor en zijn schijfremmen is dit een hele fraaie e-bike. Deze e-bike is tevens ook verkrijgbaar als herenmodel.
De Giant Entour-E+1 LDS RB is de goedkopere variant van de Entour-E+0 DISC. Hij heeft dezelde motor alleen geen 8 versnellingen maar 7 en ook beschikt hij niet over schijfremmen maar over rollerbrakes. Deze e-bike is tevens ook verkrijgbaar als herenmodel.
De Giant Prime-E+ SL LDS is een nieuw model voor 2020. Deze super lichte e-bike met duurzame riem aandrijving is echt een feestje om op te rijden. Met zijn 20.9kg is het ook een ideale fiets om mee op vakantie te nemen. Door de riemaandrijving zul je (bijna) nooit meer onderhoud hebben aan je aandrijving en nooit geen last meer hebben van viezigheid. ideaal toch?!


E-mailen
Bellen
Map