Groenendijk Tweewielers

De specialist voor uw fiets avontuur.

U vind bij Groenendijk Tweewielers een groot assortiment van Cortina Fietsen. Wij hebben een groot diversiteit aan elektrische fietsen staan van dit Nederlandse trendy fietsenmerk. Van elektrische transportfietsen met voor of middenmotor tot allround e-bike voor de alledaagse boodschappen. Bij Groenendijk Tweewielers vind u ze allemaal. Ook bij Cortina kunt u kiezen uit verschillende accu's. De type accu verschild per model fiets. U betaald bij elke ''accu upgrade'' €150,-. 


De volgende elektrische fietsen van Cortina hebben wij voor u in de showroom staan:
De Cortina E-Octa Plus DB8 is de luxe allrounder uit de Cortina familie. Met zijn Bafang M420 middenmotor, 8 versnellingen, geveerde zadelpen en het grote Bafang display is dit een fijne allround e-bike.


De Cortina E-Octa DB8 is een echte allrounder. Met zijn Bafang M300 middenmotor, 8 versnellingen en schijfremmen is dit een fijne allrounder voor een scherpe prijs.De Cortina E-Foss N8 is de nieuwste toevoeging in de Cortina line-up. Met zijn strakke design, Bafang middenmotor en schijfremmen is het een fijn sturende en moderne e-bike. De Cortina E-Foss is ook verkrijgbaar met voorwiel motor.
De Cortina E-Foss N8 is de nieuwste toevoeging in de Cortina line-up. Met zijn strakke design, voorwielmotor en schijfremmen is het een heel aantrekkelijke fiets voor een nette prijs.


De Cortina E-Common is de moderne transportfiets. Tevens is dit de fiets van het jaar 2019! Om daar dan een elektrische variant van te maken is dan uiteraard geen gek idee. Met zijn Bafang middenmotor is dit een perfecte tourfiets.De Cortina E-Common Family is de moederfiets onder de elektrische fietsen. Dankzij de iets grotere wielbasis en instap heeft u ruimte genoeg voor een zitje voor en achterop. Dit in combinatie met de Bafang middenmotor en de hydraulische velgremmen is dit de perfecte moederfiets!

 

De Cortina E-U4 is de elektrische variant op de immens populaire transportfiets, de U4 Transport. In deze uitvoering in de kleur black gold matt, Bafang middenmotor en hydraulische velgremmen steel jij pas echt de show!De Cortina E-U4 met voorwielmotor is de iets voordeligere variant van de E-U4 met middenmotor. Maar ook met deze fiets met de sterke Ecomo voorwielmotor en Shimano rollerbrakes zul jij de show stelen op de Nederlandse fietspaden!


E-mailen
Bellen
Map